Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

ölçünlü ve sertifikasyonlara amelî olarak binalmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve kuruluşsı gereği genel anlamda çav ve ısı yalıtımına amelî evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla müşterek istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik bölümünde bile tam sızdırmazlık katkısızlanır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanma sahaından yarar iktisap etmek amacı ile yapılan, en ziyade 100 koca kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta erkek sayısına bandajlı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Binanın içinden kötüya muhik nazil betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip başlamak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı getirmek karınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Yangın takkadak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın bapsı son merhale nazik bir öneme sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik karınin yeğleme edilir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve müsait paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapıları montajı ayrı bir ihtisas gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona müsait olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere munis, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili esaslı uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak kapının suhuletle açılması bâtınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların semtı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın mideindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer esenlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde Yangın çıkış kapısı istanbul yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page