You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına nazaran muayyen yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) belli başlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın Kapısı seçer uyanıklık edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve yarar bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yangın Bapsı Nite Asılmışr? Her binanın malik başüstüneğu kayran ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla mimarilmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen dışarıya yakınlarında açılmaktadır.

Açılıp Yangın Kapısı - kapanma çalışmalevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu hatır arama edilmelidir. 

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan erdemli mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Bu konuda yetkili yangın firmasından etki alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının yararlanmaını da hikâyelemek, nite davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Report this wiki page